Badkamer trend? Beton!

betonlook badkamer
Tijd voor een nieuwe badkamer? Wat vindt u van betonlook? Lees in dit artikel waarom betonlook er niet alleen super strak, modern en minimalistisch uitziet maar ook nog eens makkelijk in onderhoud is.

Maak een statement

De betonlook: een trend die de interieurwereld snel heeft veroverd. Beton staat voor de unieke combinatie van ruwheid en verfijning; een perfecte balans tussen industrieel en modern. Door te kiezen voor de betonlook maakt u niet zomaar een statement! Beton is een uiting van durf en stijl.

beton douche

Durft u de keuze te maken voor beton?

Een betonnen/betonlook badkamer straalt een rauwe schoonheid uit. De grijze tinten en de ruwe textuur geven het gevoel van robuustheid. We zeggen het eerlijk: kiezen voor beton(look) is een designkeuze die moed vereist, maar het resultaat is een badkamer die verre van standaard is.

Maar de betonlook gaat verder dan alleen maar uiterlijk. Het biedt ook praktische voordelen. Beton is namelijk een duurzame keuzen. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het perfect is voor een ruimte zoals de badkamer. Beton(look) is bestand tegen vocht en vlekken.

Wilt u alle opties, kleuren en mogelijkheden met uw eigen ogen zien en zelf ervaren wat de betonlook met een ruimte doet? Kom bij ons langs; we informeren u graag!

Deel dit bericht:

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp

Lees deze blog berichten ook :

compacte eilandkeuken hout

Bij TenHove Keukens streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Hier is een kijkje in de ervaring van een recente klant met zijn nieuwe houten eiland keuken:

badkamer tegels

Trendy badkamer tegels

Bij dit project hebben we het genoegen gehad om een badkamer te mogen plaatsen met meerdere stijlen badkamer tegels. Het gebruik van betonlook en visgraat tegels was de perfecte keuze om een moderne en toch stijlvolle uitstraling te creëren.

Greeploze keuken

Vanaf het moment dat we besloten om een nieuwe keuken te kopen, was het hele proces bijzonder professioneel en aangenaam. We zijn vooral onder de indruk van de toewijding en het oog voor detail van Dennis, onze keukenadviseur. Dennis heeft echt geholpen onze keuken tot een succes te maken, hij dacht met ons mee tot de kleinste details. Deze details hebben uiteindelijk onze keuken tot een hoger niveau getild.

Aanrechtbladen

De finishing touch van iedere keuken: het aanrechtblad. We zetten er een aantal op een rijtje en nemen u mee in de wereld van natuursteen, kunststof, keramiek en hout.

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.