Badkamer merken

Kwaliteit staat bij Ten Hove hoog in het vaandel. Ook bij onze badkamers zult u daarom veel topmerken tegenkomen die garant staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Thebalux

Uw badkamer is pas écht af met een Thebalux badmeubel. Thebalux levert fraaie en praktische badkamermeubels waarvan u jaren kunt genieten.
Kies uit een ruim aanbod badkamermeubels in vele maten. Denk hierbij aan luxe badkamerkasten, prachtige wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Sunshower

Sealskin

Sunshower gelooft in de kracht van zonlicht tijdens de dagelijkse douche. Combineer de wetenschap met het mooie design van Sunshower voor de rug of full body. Sunshower heeft twee functies: gedoseerd zonlicht (UV) en Infrarood. Het UV-licht in lage en veilige dosering zorgt voor een verdubbeling van het niveau Vitamine D. Daarbij heeft het infrarood een diepe werking voor de huid en zorgt het voor stimulering van de bloedsomloop. Ook kan het pijn bij reumatische klachten verminderen.
Bij Sealskin staan de goed doordachte details centraal. De badkamerproducten zijn hierdoor aantrekkelijk, aangenaam in gebruik, eenvoudig in onderhoud en bieden een prettige ervaring. De kwaliteit zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de Sealskin producten. Een goed contact met de leverancier en de monteurs waarborgen perfecte levering en onderhoud waar nodig.
Wie kent Grohe niet? Grohe is één van de grootste merken uit de sanitair branche en dat is niet zonder reden. Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid – Grohe heeft het allemaal.

Geberit

De badkamerproducten van Geberit hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk en efficiënt. Als u op zoek bent naar innovatie, slimme oplossingen en duurzaamheid bent u met Geberit bij Ten Hove aan het juiste adres.
De modellen uit het assortiment van Geberit passen in vrijwel ieder huis en variëren van simpel en comfortabel tot luxueus. Geberit levert zowel badkamertechnieken als sanitairtechnieken.

Sphinx

Innovatieve kracht: dat is waar Sphinx voor staat. Met de producten van Sphinx voldoet uw badkamer altijd aan de nieuwste trends op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Door slimme technologieën te blijven creëren focust Sphinx zich op het verminderen van water- en energieverbruik. Deze benadering typeert de producten van het merk dan ook zeker.
Innovatieve producten kunnen een kostenbesparing opleveren op het gebied van water- en energieverbruik en schoonmaakkosten. Maar ook aspecten als comfort, design en hygiëne vragen steeds weer om een nieuwe benadering. De door Sphinx verkregen patenten en gewonnen awards zijn het beste bewijs voor de innovatieve rol die Sphinx inneemt in de sanitairmarkt.

Xenz

U zult Xenz wellicht beter kennen onder de naam Beterbad. Met de nieuwe merknaam is de moderne, vernieuwde uitstraling en kwaliteit van het assortiment als vanouds gebleven. Xenz is er voor baden, douchebakken, whirlpools en bubbelbaden
Xenz levert graag luxe en comfort. Ook oude baden zijn om te bouwen naar het systeem van Xenz. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden die er bestaan om uw oude(re) badkamer een moderne twist te geven!

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.