Greeploze keukens

Een strakke keuken met een bijna naadloze afwerking. Daar kies je voor als je voor een greeploze keuken valt. Veel keukens zijn greeploos leverbaar. We laten ze u graag zien.

Donkere keukens

De donkere keuken heeft al vele harten veroverd en is niet meer weg te denken uit het keukenbeeld. Dit strakke kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat en geïntegreerde afzuiging. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een geweldig eilandframe waarin verlichting en accessoires hun plek vinden.
De frontkleur Clay Dark XT is prachtig in combinatie met de bicolor kasten, zwarte kraan en hoge glaskasten. De mooie subtiele details zijn absoluut sfeerbepalend. De plinten die meelopen met de kast maken de strakke belijning compleet.

Perfecte combinaties

Zwarte kranen

Deze grijze frontkleur matcht feilloos met ieder interieur. Neem de cubes (prachtige kubussen waarin de apparatuur is verwerkt), glaskasten, greeploze kasten en het werkblad dat in dezelfde kleur is uitgevoerd als het front; deze keuken is helemaal in balans.
De zwarte kraan wordt in deze keuken bijna een kunstobject. Combineer deze eyecatcher met de glaskasten, zwarte greeplijsten en zwarte cubes voor inbouwapparatuur. Zo creëren we het echte wow-effect!

Grijs: de trend in de greeploze keukens

Een greeploze keuken in een mooie grijstint zorgt direct voor een warme, moderne en sfeervolle uitstraling. Het eilandframe zorgt naast opbergruimte, ook voor een speels en sfeervol element.
De lichthouten eettafel die in deze keuken haaks op het eiland is geplaatst, zorgt voor een fijne plek om aan te schuiven. Uitgevoerd in naturel hout zorgt de bartafel voor een rustige, warme sfeer.

Lichte eilandkeuken

Wall Solutions achterwand

Met een lichte eilandkeuken voelt de ruimte rustig en open aan. Met houten elementen creëert u een natuurlijke sfeer en extra karakter. De New Dimensions kasten zijn ruimtelijk en praktisch. Heerlijk veel opbergruimte en een fijne werkhoogte!
Een Wall Solutions achterwand is perfect om accessoires, kookboeken en keukenspulletjes te kunnen etaleren en opbergen. De wand is aanpasbaar en bestaat uit muurpanelen die voorzien zijn van metalen lijsten waaraan schappen van verschillende kleuren kunnen worden bevestigd. Praktisch en steeds weer anders in te delen.

Open kasten

Strak in het wit

De open kasten staan prachtig in de greeploze eilandkeuken. Ideaal voor het opbergen en tentoonstellen van uw mooiste serviesstukken bijvoorbeeld. Kies voor een open kast in dezelfde kleur als het front, of juist een andere kleur voor een spannend contrast.
Een moderne, strakke keuken in mooi helder wit. Deze witte keuken, voorzien van WallSolutions achterwand, zorgt voor rust en elegantie in de ruimte. De subtiele witte inbouwafzuigkap zorgt ervoor dat de keuken balans uitstraalt en kookluchtjes snel afgevoerd worden.

Greeploze keukens met catchy elementen

In een greeploze keuken zijn opvallende elementen naar wens toe te voegen. Wat dacht u van deze naturelkleurige fronten van ribbelhout? In combinatie met zwart en de gladde afwerking van het eiland ontstaat er een geheel eigen sfeer.
Ribbelhout geeft een bijzonder karakter aan de keuken. Ook het combineren van verschillende houtsoorten en -kleuren zorgt voor een prachtige, originele keuken. Het gebruik van glaskasten en/of open kasten zorgt voor een ruimtelijk effect .

Sfeer proeven in onze showroom

“De greeploze keuken: strak, efficiënt en heel sfeervol!”

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.