Houten keukens

Een houten keuken is nostalgisch, stijlvol en bovendien tijdloos. Daarnaast biedt deze keukenstijl veel mogelijkheden. Hout combineert namelijk prachtig met diverse andere stijlen en kleuren.

Classic industrial

Wat een krachtpatser is deze keuken. De fronten uitgevoerd in Black en Old Forest Oak zorgen voor een compleet nieuwe houtbeleving. De stoer vormgegeven T-knop als handgreep geeft een krachtig accent. De spoelbak, kraan en kookplaat zijn uitgevoerd in zwart om het stoere zwarte werkblad zo min mogelijk te onderbreken.
Wat deze keuken extra praktisch maakt? De extra hoge New Dimensions onderkasten. Dat verschil merkt u direct. U staat prettiger achter het aanrecht en hoeft uw rug minder te buigen. Door de extra hoogte van de New Dimensions onderkasten ontstaat maar liefst 16% meer kastruimte in de keuken!

Tinfilled Oak

Grepen met ribbelpatroon

Deze keuken heeft een wel heel bijzonder front. De noesten en lijnen in de houtlook fronten zijn namelijk gevuld met tin-optiek. Sfeervolle glaskasten, een bargedeelte in de kleur Brown Leather en de tinfilled oak fronten geven deze keuken een warme en eigentijdse uitstraling.
We hebben een ruime keus in grepen en knoppen met een modern ribbelpatroon. Ze zorgen voor een goede grip en zijn perfect te combineren met houten keukens, zoals hier bij deze Tinfilled-Oak kleur.

Puur en robuust; zwart hout

Bent u fan van een zwarte keuken en daarnaast van hout? Dan is deze keuken een ideale mix. Deze keuken dankt zijn pure, robuuste uitstraling aan zijn front; Raw. Hier uitgevoerd in de populaire kleur black, in een gelakte uitvoering.
Het stoere uiterlijk wordt versterkt door zwarte details, zoals de zwarte kraan en nieuwe zwarte designknoppen met oppervlakte-structuur voor extra grip. Bijpassende wandplanken geven ruimte voor accessoires die gezien mogen worden. Ook leuk: de industrial style stack-up frames onder het raam. Prachtig!

Zwart gelakt hout

Combineren met licht hout

Bij hout gelakte keukens kan gekozen worden uit verschillende uitstralingen. Van neutraal en rustig glad afgewerkt hout met nauwelijks noesten tot een robuuste variant die rijk aan noesten en gezandstraald is voor een stevige look.
Kies voor contrast en combineer zwart met licht hout. Een verrassende maar geslaagde combi die direct sfeer ademt. Zwart en licht hout passen overigens bij heel veel interieurstijlen. Een prima keuze dus!
houten keuken

Stoer en chique: hout en staal

Houten fronten

Wie zegt dat stoer niet chique kan zijn, heeft deze keuken nog niet gezien. De uitstraling van warm hout gecombineerd met de look van koel zwart staal. De hoge kasten zijn uitgevoerd met een strakke, robuuste greep die past bij de belijning van deze keuken. De zwarte Wall Solutions achterwand biedt ruimte aan planken waarop accessoires of serviesgoed hun plek vinden.
Het nieuwe Split Oak decor van de keuken straalt warmte en luxe uit en combineert prachtig met het zwarte koele staal. Ga voor klasse, kies voor naturel met een stoere knipoog. Combineer met accessoires in glas of staal om het koele te benadrukken. Of leg het accent op warmte met accessoires van hout, riet, wol of bamboe. Koel en warm, staal en hout, stoer en chique: een gedurfde maar absoluut smaakvolle combinatie!

Eigentijds landelijk

Strak kan ook heel gezellig zijn! Deze keuken komt uit ons Wood Unlimited programma. Hier uitgevoerd in wit en zwart, maar natuurlijk ook leverbaar in vele andere kleuren. De opvallende hoge zwarte kast staat in een mooi contrast met het witte spoeleiland.
En wat dacht u van die prachtige wijnbewaarkast? Laat de gezellige avonden maar komen; uw keuken is er klaar voor! Deze keuken is extra knus door het eiland met bargedeelte voor twee personen. Schuif aan en geniet.

Sfeer proeven in onze showroom

“Een houten keuken past gegarandeerd ook bij uw interieur!”

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken
inspiratie magazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.