Een badkamer van Ten Hove past altijd bij u!

De tijd van saaie en steriele badkamers is voorbij. Tegenwoordig kan de badkamer namelijk net zo sfeervol zijn als de andere kamers in huis. Een badkamer van nu is een mooie plek om de dag ontspannen te starten of juist af te sluiten. De ideale badkamer is daarbij niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi!.

Moderne Badkamers

Naast de grote lijnen behoeven ook de details veel aandacht om een moderne uitstraling aan de badkamer te kunnen geven. Denk goed na over het verwijderen of vervangen van scheidingselementen. Laat bijvoorbeeld douchegordijnen en -cabines achterwege om een heerlijk groot bad en/of een ruime inloopdouche te kunnen plaatsen.
Of kies ervoor om de muren rondom de douche te vervangen door matglazen panelen die fungeren als afscheiding, zonder de ruimte op te delen. Deze grote elementen zijn onmisbaar in de moderne badkamer. Liever geen kapitalen uitgeven, maar wel een nieuwe uitstraling aan de badkamer geven? Dan kunnen andere spiegels, badkamerverlichting en kranen een wereld van verschil maken.

Creatieve oplossingen

De ‘creative bathroom’ is een compleet badkamerconcept met vele creatieve oplossingen. Er ontstaan talloos veel inrichtingsmogelijkheden en een luxegevoel. Met de meubels kunt u eindeloos combineren, zowel qua verbinding als qua kleur.
Elk detail is gericht op uw comfort. Meerdere personen in huis? De dubbele closets en bidets zorgen er samen met de dubbele wasbak voor dat iedereen op tijd de deur uit kan. Nooit meer dringen in de douche!
Zonlicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Dat maakt het een onmisbare bron van energie voor iedereen. Sunshower® brengt deze energie de badkamer in. De douche in deze badkamer is uitgevoerd met een Sunshower® systeem.
Verder is deze badkamer voorzien van prachtige natuurelementen zoals hout en steen, hierdoor voelt u zich direct thuis in de badkamer. De glazen douchedeuren laten de ruimte groter ogen en bevatten zwarte belijning voor een luxe en eigentijdse uitstraling.
geberit wasbak

Opbergruimte

Voldoende ruimte om badkamerartikelen op te bergen is ontzettend belangrijk. Zet hierbij vooral ook de ruimte onder de wastafel in. Of het nu om een groot of een klein badkamermeubel gaat, bij Ten Hove vindt u de perfecte oplossing.
Luxe badkamer

Functionele badkamermeubels

Bij Ten Hove denken we graag met u mee over een functioneel badkamermeubel dat goed past bij de moderne uitstraling. Bijvoorbeeld door greeploze laden te plaatsen en zo de strakke lijnen van de badkamer aan te houden. Zo geniet u van veel opbergruimte én een perfecte afwerking.
Lichte badkameer

Licht in de badkamer

Kunt u gebruik maken van veel daglicht in de badkamer? Dan is het spelen met lichte kleuren en witte badkameronderdelen een goede keuze. Hierdoor wordt het daglicht in de ruimte weerkaatst en ontstaat er een prettige, natuurlijke verlichting in de badkamer.
Een witte tegelwand of tegelvloer draagt hier ook zeker aan bij. Benieuwd naar de beste kleuren om het licht in uw badkamer zo natuurlijk mogelijk te laten ogen? We geven u graag het beste advies en laten u verschillende effecten zien in onze showroom.

Zachte lijnen

Om een moderne, strakke look iets te verzachten kunt u vertrouwde, zachte vormen inzetten. Deze badkamerserie met ‘soft shapes’ is niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Zowel in een kleine ruimte als in een grote ruimte komen de vormen tot hun recht.
Kies uit uiteenlopende symmetrische en asymmetrische wastafels, bijpassende badkamermeubels en lichtspiegels voor een optimaal resultaat. De badkamer beschikt over ruime, zelfsluitende laden voor de onderkasten en hoge kasten met verstelbare glazen legplanken. De aantrekkelijke opbergoplossingen zorgen voor veel comfort.

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken
inspiratie magazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.