Showroomkeukens

In onze showroom proeft u tijdens één bezoek de sfeer van meerdere keukens. U vindt in onze showroom uiteenlopende keukenstijlen en vele soorten accessoires. Mogen wij u adviseren? Plan een afspraak en we nemen alle tijd voor u!

Combineer modern met natuurelementen

Het geribbelde hout waarvan de bovenkasten zijn gemaakt geeft structuur en een eigen karakter aan deze schitterende keuken. In combinatie met het marmeren aanrechtblad (natuursteen) zorgt het hout voor een duurzame en natuurlijke uitstraling.
De grijze frontkleur geeft deze keuken zijn moderne tintje. Houdt u van een luxere look? Dan zijn goudkleurige kranen en glanzende accessoires een absolute aanrader.

Kies voor kleur

Inbouwapparatuur

Met een bijzondere kleur maakt u echt een statement. En wist u dat kleur zich heel goed laat combineren met goud? Bij deze keuken hebben we gekozen voor een goudkleurige greep en dito kraan. Naast deze diepblauwe kleur vindt u verschillende andere statementkleuren in de showroom.
Inbouwapparatuur geeft gemak aan iedere keuken. Naast gebruiksgemak geldt ook voor de apparatuur: durf te kiezen voor kleur en uitstraling. In de showroom laten we u graag zien wat zwarte, witte of RVS inbouwapparatuur kan doen voor de sfeer van uw keuken. We hebben een ruim assortiment inbouwapparatuur om uit te kiezen.

Praktisch en modern

De zwarte kasten in combinatie met de witte marmeren achterwand en het bijpassende aanrechtblad vormen samen deze prachtige moderne keuken. Het witte marmer trekt de aandacht; het natuursteen is een duurzame toevoeging aan de keuken.
Deze keuken is daarnaast erg praktisch in gebruik. Alles wat u nodig heeft is samengebracht in een compacte ruimte. Door te kiezen voor greeploos, oogt deze keuken verre van klein. De combinatie van laden en kasten biedt u alle ruimte voor uw keukenspulletjes.

Ga voor kleur

Excentrieke tegels

Het leven hoeft niet zwart-wit te zijn. U kunt namelijk ook kiezen voor een keuken met kleur. Bijvoorbeeld dit fraaie exemplaar uitgevoerd in retro rood. Voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en handige lades. De kleur geeft deze keuken een bijzonder en gedurfd karakter.
De achterwand van deze keuken is voorzien van excentrieke tegels: een gedurfde een zeer creatieve keuze. Kies voor uw eigen favoriete kleur, patroon en design voor een speels en persoonlijk effect in de keuken. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken.

Houtlook keukens

Industriële handgrepen

Een klassieke en duurzame keuken creëert u met één van de vele houtlook keukens uit ons assortiment. De ruimte zal direct warm en sfeervol aanvoelen. De luxe glaskasten, de compactheid van de keuken en de ledverlichting onder de bovenkasten zorgen voor het moderne accent.
Industriële handgrepen geven een stoer en robuust effect aan houtlook keukens. Zo staan zwarte handgrepen erg mooi bij zowel lichte als donkere houttinten. Voor een handgreep geldt eens te meer dat het niet alleen om uiterlijk gaat. Ervaar het gevoel van de handgrepen daarom zelf in de showroom.

Moderne keuken grijsaccenten

Deze klassieke keuken krijgt een modern tintje door het verwerken van elementen in chrome- en grijskleur. Het grijze aanrechtblad sluit perfect aan bij de chromen handgrepen en kraan. Een sfeer- en stijlvol geheel.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een dergelijke keuken voor uw keukenwensen? U bent van harte welkom in onze showroom!

Sfeer proeven in onze showroom

“In de showroom ervaart u pas écht het gevoel van thuis!”

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.