Showroom badkamers

Een showroom vol met badkamerinspiratie – dat vindt u bij Ten Hove. Ervaar zelf het gevoel van de verschillende badkamerstijlen, badkamermeubels en kleurcombinaties.

Luxueuze en stijlvolle badkamers

De badkamer is dé plaats in huis waar u wilt kunnen ontspannen, maar de ruimte moet ook praktisch zijn ingericht voor alledaags gebruik. U bepaalt hoe uw badkamer eruit moet komen te zien, waarbij wij u natuurlijk graag voorzien van een gedegen advies. Dankzij onze ervaring weten wij hoe we uw badkamer optimaal kunnen inrichten.
Gaat u bijvoorbeeld voor een heerlijk ruim bad om lekker in te ontspannen of kiest u voor een praktische inloopdouche met regendouche? Wij helpen u graag uw droombadkamer te realiseren waarbij we voor vrijwel elk budget een passende oplossing weten te vinden.

Vrijhangend toilet

Verborgen spoelinrichting

Kies voor een vrijhangend toilet voor een moderne uitstraling. Doordat het toilet aan de wand hangt kunnen de buitenzijde en de vloer eenvoudig worden schoongemaakt. Een vrijhangend toilet kan in verschillende vormen en kleuren worden geplaatst.
Bij een vrijhangend toilet kan de spoelinrichting achter de wand worden verwerkt. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en ziet het toilet er keurig afgewerkt uit. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vrijhangend toilet bij u thuis? We vertellen u er met plezier meer over!
In onze showroom staan meerdere badkamers opgesteld. Ideaal om inspiratie op te doen voor de combinatie van verschillende badkamerstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een warme sfeer door strakke lijnen, zwarte details te combineren met badkamermeubels en wastafels van natuursteen of hout.
Ook een inloopdouche is erg goed te combineren met badkamermeubels en wastafels van natuursteen of hout. Natuursteen en hout bestaan in vele kleursoorten en met uiteenlopende prints, waardoor ze in bijna alle stijlen te verwerken zijn.

Toilet designs

Ontdek de vele combinatiemogelijkheden voor een (vrijhangend) toilet. Kies bijvoorbeeld een zwarte bril voor een wit toilet om contrast te creëren. Verwerk dezelfde kleuren in de toiletaccessoires voor een mooie eenheid en een moderne uitstraling.

Douches

Ga voor een regendouche, een stortdouche of zelfs een sunshower. Douchen wordt een feestje met de eindeloze mogelijkheden die u in de showroom van Ten Hove vindt. Ook bij lichamelijke klachten of beperkingen kunnen wij u met een gedegen advies van dienst zijn.

Marmer en natuursteen look in de badkamer

Door natuursteen of marmer te gebruiken als vloer of op de wand van een badkamer, creëert u een natuurlijk, warm en modern gevoel. U kunt hierbij kiezen uit veel kleuren, vormen en designs. Natuursteen en marmer sluiten prachtig aan bij houtelementen en zwarte kranen of meubels. En voor een ruim aanbod aan tegels voor badkamers bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres.

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.