Tegels

Met een mooie tegelvoer geeft u de gewenste sfeer aan de ruimte. Kies voor de kleur, de vorm en het materiaal die het best passen bij uw smaak.

Ontdek uw nieuwe tegelvloer in de showroom

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegel voor uw keuken of badkamer. Bijvoorbeeld door u te informeren over de eigenschappen van de verschillende tegelsoorten. Zo is niet iedere tegel geschikt om te gebruiken voor een badkamervloer.

Onze experts weten precies welke tegels geschikt zijn voor de specifieke ruimte. We horen daarom graag wat uw wensen zijn. We zijn er natuurlijk niet alleen voor advies! Ten Hove verzorgt graag al uw tegelwerk. We realiseren een perfect eindresultaat.

Visgraat

Visgraat design met kleurverschil

Om diepte in de ruimte te creëren is een visgraat design een perfecte oplossing. Ook in een tegelvloer! U kunt hierbij overwegen om een lichte tegelkleur te verwerken, om zo een prachtige laminaat-look te benaderen.

KORTE LIJNEN

Door een visgraatvloer te plaatsen met tegels die een elegante kleurvariatie bevatten ontstaat er een moderne en natuurlijke uitstraling. Zeker met industriële meubels is dit een prachtige combinatie.

tegelvoeren;
modern en strak

Met een grijze tegelvoer oogt de keuken of badkamer direct een stuk moderner. Kies voor strakke lijnen voor een extra boost. Grijze tegels zijn eenvoudig te combineren met verschillende kleuren en materialen. Dit maakt de grijze tegel(vloer) een veel geziene keuze in de keukens en badkamers van deze tijd. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om zelf de mooiste grijstinten, tegelvormen en materialen uit te kiezen. Vraag ons gerust naar de tegelvoer die het beste past bij uw ruimte en smaak. We adviseren u graag!

Vrijstaand-foto-tegels

‘A touch of colour’

De mooiste prints

Een tegel in een unieke kleur en/of vorm geeft een origineel en persoonlijk accent aan uw keuken of badkamer. En wist  u dat kleuren vaak makkelijker te combineren zijn met meubels dan u denkt? Hou in de showroom zelf maar eens een mooie gekleurde tegel bij één van de keukens of badkamers en ontdek wat kleur kan doen.

Tegelwand

Een tegelwand of tegelvloer met een originele print toont creativiteit, persoonlijkheid en gezelligheid. Vele prints sluiten prachtig aan op witte meubels, houten details en zelfs gouden accessoires. Een mooie printtegel zien we daarom steeds vaker terug.

Welke tegel is uw favoriet?

We kunnen ons voorstellen dat er in de showroom bijna teveel keuze kan zijn. De vele wanden met tegels in uiteenlopende kleuren, vormen en designs zullen altijd wel één of meerdere tegels tonen die aansluiten bij uw wensen. 

We geven u dan ook graag meer informatie over de ruimte waarin een specifieke tegel het best tot zijn recht komt. Zo maakt u snel een selectie uit uw favorieten. Natuurlijk kunt u ook zelf in alle rust ons tegelaanbod bekijken.

Korte lijnen

Van kiezen tot leggen; wij helpen u

Wij houden van korte lijnen. Niet alleen in vele tegelsoorten, maar ook tussen u als klant en onszelf. Wij vinden korte lijnen namelijk erg belangrijk. Bij Ten Hove heeft u gegarandeerd één aanspreekpunt. Ook als het om bouwkundige aanpassingen gaat, denken we met u mee.

Ten Hove

Bij Ten Hove zijn we volledig thuis in keukens, badkamers en tegels. We helpen u daarom graag van advies tot en met ontwerp. Wanneer de wens daar is kunnen wij zelfs het betegelen voor u verzorgen. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Speel met vormen, kleuren en ontwerpen

Ga voor een retro keuken door te spelen met vormen, authentieke kleuren en bijzondere designs. Dit spel kunt u terug laten komen in de tegelwand of tegelvloer, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het palet door te voeren in de badkamer of de keuken zelf. Bijvoorbeeld door de meubels in dezelfde kleur te plaatsen als de hoofdkleur van de tegel.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze retro ontwerpen? Vraag dan zeker even naar de combinaties die we u kunnen adviseren. Ook wanneer u zelf al een idee heeft bent u natuurlijk van harte welkom om deze te delen. Samen maken we er een prachtig eindresultaat van.