Over ons

Leuk om kennis te maken!
Welkom bij de familie Ten Hove.

Ten Hove: Keukens, Badkamers & Tegels

Ten Hove: we zijn gestart in 2015 en vanaf het allereerste begin een familiebedrijf pur sang. Aan het hoofd van de onderneming staat  het echtpaar  Dennis en Elly. Enthousiasme, kundigheid, ervaring en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel!

Dennis werkt al sinds 2002 in de wereld van sanitair en keukens. In 2015 verwezenlijkte hij zijn droom en startte hij zijn eigen bedrijf met een prachtige gloednieuwe showroom. Samen met Elly runt Dennis nu Ten Hove Keukens Badkamers & Tegels. Inmiddels is het team uitgebreid met collega Michel en maken ook dochters Joëlle en Ilse deel uit van het team. We zeggen niet voor niets: welkom bij de familie Ten Hove!

Bekijk hier het laatste filmpje
over onze keukens

Image 12@2x

"Wij willen uitblinken in persoonlijke aandacht voor onze klanten"

Altijd alle aandacht voor het beste ontwerp

Mogen wij ons even voorstellen?

Maak kennis met Dennis

De klant staat bij Dennis ten Hove altijd op nummer één! Met ruim 20 jaar ervaring in de keuken- en badkamerbranche gaat Dennis nog iedere dag met plezier naar het werk. Betrokkenheid bij de klant staat daarbij voorop.

Dennis is getrouwd met Elly, zij hebben samen twee dochters (Joëlle en Ilse) die ook actief zijn in het bedrijf.

Komt u bij Dennis voor keukenadvies? Dan meet hij zelf bij u thuis de keuken in en komt hij de keuken ook afleveren. Dat is precies wat Dennis met betrokkenheid bedoelt!

Dit is Ilse

Het jongste lid van het Ten Hove team: dat is Ilse. Ilse omschrijft zichzelf als ambitieus en creatief. Haar hart ligt bij interieur en design. Momenteel volgt ze de opleiding Interieur Adviseur.  

Ilse vindt het geweldig om te leren over kleuren, materialen en alles wat met interieur te maken heeft. Bij Ten Hove komt alles samen. Ilse voelt zich er dan ook helemaal thuis.

Maak kennis met Joëlle

Joëlle is, zoals ze het zelf aangeeft, ambitieus. Ze heeft naast een groot hart voor anderen, ook passie voor sport en economie.

Joëlle studeert studie Commerciële Economie en levert met heel veel plezier haar bijdrage aan het familiebedrijf.

Dit is Elly

Elly ten Hove werkt al zeven jaar in de keukenbranche. Ooit ondersteunde ze haar man Dennis als extra hulp, maar inmiddels is Elly volledig aan de slag in het familiebedrijf. 

Elly regelt veel achter de schermen, maar is altijd aanwezig in de winkel om klanten te helpen en ontvangen. U zult haar dan ook zeker ontmoeten.

Maak kennis met Michel

Zijn achternaam is niet Ten Hove, maar hij maakt zonder twijfel onderdeel uit van de Ten Hove familie: Michel. Met zijn 22 jaar werkervaring weet hij als geen ander welke producten het beste bij de Ten Hove klanten passen.

Michel is altijd vrolijk, houdt van sport en past door zijn klantgerichtheid helemaal bij Ten Hove. Zoals hij zelf zegt: ‘ik sta altijd klaar om onze klanten te helpen met hun vragen en wensen’.

Samen met u gaan we voor het beste ontwerp

Het kopen van een nieuwe keuken of badkamer is een spannende en belangrijke beslissing.
Er zijn zoveel verschillende stijlen, kleuren, materialen en apparaten om uit te kiezen.
Geen zorgen: wij staan voor u klaar!

Het Ten Hove team

Kopen bij Ten Hove Keukens, Badkamers & Tegels is kopen bij de familie Ten Hove. Ons team is er voor u.

We zijn – net als u- allemaal verschillend maar hebben één ding gemeen: onze liefde voor alles wat met keukens, badkamers en tegels te maken heeft.

Wij werken elke dag met veel plezier en toewijding om u te helpen bij het vinden van uw ideale keuken, badkamer of tegelvloer. Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. U bent welkom bij Ten Hove!