Greenline keukens

Het is niet meer dan logisch dat u op zoek bent naar een keuken waar u lang van kunt genieten. Het wordt echter ook steeds belangrijker dat de keuken groen en energiezuinig wordt geproduceerd. Bij Ten Hove zijn we ons hier zeker van bewust.

Greenline keukens voor de toekomst

De Greenline keukens zijn gemaakt van een hout vervangend materiaal. Dit betekent dat er minder bomen gekapt worden om de keukens te maken. Dat is wel zo prettig voor de toekomstige generatie! Zo genieten we samen nog lang van onze mooie natuur.
Spreekt u dit aan? Het is bij Ten Hove mogelijk om, zonder extra kosten, te kiezen voor de milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline. We vertellen u er graag meer over!

De keuken van morgen

De Greenline keukens onderscheiden zich niet alleen in milieuvriendelijkheid, maar ook in kwaliteit en stabiliteit. Dat gaat namelijk prima samen!
De kast is voorzien van 19 mm dikke bodems en legplanken, heeft een 8 mm geschroefde en verzonken achterwand, die samen met de doorlopende bodem zorgt voor een extra stabiele kast. Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van het gedegen Blumotion scharniersysteem.

Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf!

Door de enorme keus aan kleuren, grepen fronten en uitvoeringen is de Greenline keuken geheel naar eigen wens te personaliseren. Ook hiervoor geldt dat we u bij ten Hove altijd van een eerlijk advies zullen voorzien. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak.

Het bijzondere van Greenline

De kasten en fronten van Greenline hebben een mooie uitstraling en zijn stevig gemaakt, waardoor ze lang meegaan. Maar het belangrijkste is dat het materiaal -waar de kasten van zijn gemaakt- bestaat uit BioBoard.

Dit is een duurzaam, groen en milieuvriendelijk alternatief voor de vaak standaard gebruikte spaanplaten. BioBoard bestaat voor 90% uit gerecycled hout. Hierdoor gaat er minder hout verloren, en kunnen bomen blijven staan. Dat zorgt ervoor dat de toekomstige generatie kan blijven genieten van onze prachtige natuur. En zeker niet onbelangrijk: u kunt blijven genieten van een kwalitatief goede keuken!

Nog meer pluspunten

Maar er is meer. BioBoard voldoet aan de strengste emissienormen. Als het gaat om de emissie van formaldehyde (een chemisch gas) voldoet BioBoard aan de norm voor een gezond binnenklimaat.

BioBoard scoort op dit punt maar liefst 4 sterren! Daarmee ligt Greenline ver onder de normen van CARB2 en E05. Een duurzame keuze dus!

CARB2 normering

Gereduceerde VOC emissies

Milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd

90% gerecycled materiaal

Geproduceerd in een CO2 neutrale productie omgeving

Normering voor gezond binnenklimaat

Plaatmateriaal met hoge stabiliteit

Nordic Swan Ecolabel

Unieke stijl

Naast het feit dat Greenline denkt aan het milieu, heeft het ook een unieke stijl! De collectie bestaat uit maar liefst 15 corpus(front)kleuren. Daardoor is iedere Greenline keuken uniek. 

Enthousiast geworden over Greenline? Wilt u meer weten? Plan gerust een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Sfeer proeven in onze showroom

"Samen op een  duurzame 
 manier koken!"

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.