Keukenapparatuur

Inbouwapparatuur; ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen zorg! Bij Ten Hove hebben we een ruime keuze aan inbouwapparatuur van topkwaliteit. We voorzien u graag van advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken..

Quooker

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen zijn verleden tijd. Met de CUBE geniet u op ieder moment van een glas gezuiverd water en maakt u in een handomdraai de lekkerste home made lemonades en cocktails met bruiswater.
Een Quooker in de keuken heeft tal van voordelen: het bespaart tijd, water, energie en ruimte in de keuken en is bovendien de veiligste keuze voor kokend water in de keuken. Het koken van pasta, rijst of het maken van soep: met direct kokend water uit de kraan wordt het allemaal een stuk makkelijker en sneller. En omdat u precies de juiste hoeveelheid tapt, gebruikt u nooit teveel kokend water!

Neff

NEFF onderscheidt zich door het beste heteluchtsysteem Circo Therm. Dit wordt ondersteund door een aantal unieke features zoals bijvoorbeeld Slide & Hide waarbij de ovendeur onder de oven wegschuift en er een royale opening ontstaat om ovenschalen eenvoudige in de oven te schuiven. Deze ovens zijn ook beschikbaar met stoomfunctie. Bij VarieSteam ovens zorgt de stoom voor het beste bakresultaat, de FullSteam ovens kunt u gebruiken als volwaardige stoomoven. Lekker om bijvoorbeeld groentes te stomen.
De inductiekookplaten van NEFF kunnen worden bediend met een TwistPad. Dit is een magnetische knop waarmee eenvoudig de instelling van de kookzone geregeld wordt. Door de Flexzones heeft iedereen de gelegenheid met de pannen van zijn of haar keuze te koken (mits geschikt voor inductie). Voor het snel afvoeren van kookdampen en -luchtjes heeft NEFF een groot assortiment afzuigkappen.

Wave

Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de huidige trends. De hedendaagse ontwerpen in het Wave programma bieden een breed scala aan mogelijkheden, passend in ieder keukenontwerp, waarbij de techniek niets te wensen overlaat.
Hoogwaardige, fluisterzacht werkende ventilatoren die geruisarm de keuken vrij houden van geur en damp. Dat typeert de afzuigkappen van Wave.

ATAG

Voor thuiskoks is geïnspireerd koken een creatieve bezigheid; een onderdeel van hun levensstijl. Thuiskoks zijn mensen met ambitie in de keuken. Ze hebben een positieve kijk op het leven, houden van gezelligheid en zijn enthousiast over alles wat met koken te maken heeft. ATAG is er voor die bevlogen thuiskok en biedt hoogwaardige, praktische en duurzame kookapparatuur met een professionele touch.
Koken met mooie en goede kookapparatuur verhoogt het kookplezier. ATAG werkt comfortabel en mag gezien worden: ‘Dutch Design’, van een hoge kwaliteit en goed schoon te houden.

Pelgrim

Pizza bakken voor iedereen; een fluitje van een cent met de nieuwe Mooi Samen ovens van Pelgrim. Met bakplaten die de grootste zijn op de markt en een XL-inhoud waardoor bakken op meerdere niveaus mogelijk is. Mooi, maar vooral makkelijk. Bekijk de lijn en ontdek welke oven het beste bij u past.
Pelgrim heeft niet alleen ovens! Het 100% Nederlands merk biedt een breed assortiment apparatuur: zowel inbouwapparaten als vrijstaande producten. Qua inbouwapparatuur kunt u naast ovens ook denken aan kookplaten, magnetrons, fornuizen, afzuigkappen, koel- en vrieskasten, vaatwassers en koffiemachines. In de categorie vrijstaande producten heeft Pelgrim daarnaast wasmachines en drogers.

Siemens

Siemens apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. Ontdek de Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties. Een groot aantal huishoudelijke apparaten van Siemens is voorzien van iSensoric. Een omvangrijk systeem van talloze sensoren en zeer intelligente software, die op een perfecte wijze met elkaar communiceren. Elke sensor heeft zijn specifieke kenmerken. Slimme oplossingen waarmee je nog een efficiëntie en, bovenal, comfort in huis haalt. Met Siemens bent u verzekerd van technische perfectie!
Bij Ten Hove kunt u naar hartenlust combineren. Wellicht kiest u voor een studioLine oven van Siemens en een koel-vriescombinatie van Pelgrim. Het kan allemaal. Samen met u gaan we op zoek naar een ontwerp waarin uw wensen het best worden vervuld. U zit bij ons nooit vast aan één merk of aan specifieke merken. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar, alles is leverbaar.

Sfeer proeven in onze showroom

“Met de beste apparatuur voelt u zich altijd een topchef!”

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken
inspiratie magazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.