Deze showroommodellen moeten plaatsmaken voor nieuwe modellen!

Ten Hove zou Ten Hove niet zijn als we je niet graag het nieuwste van het nieuwste willen laten zien in onze showroom. Dat betekent niet dat de modellen die we in de uitverkoop doen oud zijn, beslist niet. We willen gewoon af en toe rouleren en ‘iets nieuws’ laten zien. Kortom; niet oud, wel goedkoop!

Witte keuken marmerlookblad

€4750,-

(Exclusief (de)montage)!

Een moderne witte keuken met een elegant marmerlook blad. Dit pareltje staat al een jaren in onze showroom, maar het is nu echt tijd om afscheid te nemen. Deze keuken gaat daarom onze showroom verlaten. Misschien staat die binnenkort bij u in huis!

Het kunststof marmerlook blad steekt mooi af bij de witte kleur van de fronten die zijn voorzien van rvs greeplijsten. Daarnaast is deze keuken voorzien van Pelgrim apparatuur waaronder een.

  • inductiekookplaat
  • diagonale schouwkap van glas
  • vaatwasser met besteklade
  • oven
  • koelkast

Het showmodel zoals getoond op de foto is nu voor maar liefst €4750,- Dit is exclusief (de) montage en levering. Wees er snel bij want weg = weg.

Heeft u interesse in deze keuken en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op! U bent altijd van harte welkom om de keuken te komen bekijken in onze showroom.

Interesesse?

Beautiful black keuken

€7500,-

(Exclusief (de)montage)!

Ook deze keuken gaat afscheid nemen van onze showroom en dat betekent dat dit showmodel voor u kan zijn voor maar liefst €7500,- (exclusief (de)montage)!

Deze keuken is uitgevoerd met een fenix zwart front. Dit betekent dat uw fronten minder vingertast gevoelig zijn wat natuurlijk met een donker front ideaal is. Daarnaast hebben we als contrast gekozen voor een prachtig composiet wit blad met marmerlook waardoor de keuken een chique uitstraling krijgt. Deze keuken is voorzien van Atag apparatuur, waaronder:
-inductiekookplaat met afzuiging
-vaatwasser met besteklade
-koelkast
-oven
Ook bevat deze keuken een prachtige zwarte Quooker kraan die de keuken compleet maakt (exclusief boiler).

Bent u geïnteresseerd in dit showmodel? Neem dan contact met ons op! U bent natuurlijk altijd van harte welkom om dit model live in onze showroom te komen bekijken!

Interesesse?

Sfeer proeven in onze showroom

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.