Een sfeervolle keuken

keuken met schommel

Onlangs heeft ons team het laatste plinthoekje gemonteerd in deze bijzondere keuken, en we wilden dit graag met jullie delen. Ziet het er niet prachtig uit? We zijn zeer trots dat we de gelegenheid hebben gekregen om deze uitdagende keuken in de Vesting te realiseren, van adviseren tot zorgeloos genieten, inclusief alle werkzaamheden daartussenin. De uitdaging lag vooral in het feit dat geen enkele hoek haaks was, wat het resultaat des te bevredigender maakt bij het overzien van het eindresultaat.

Onze oprechte dank gaat opnieuw uit naar de klant voor het toevertrouwen van deze prachtige opdracht aan ons. We wensen hen vele fijne uren in hun droomkeuken toe.

Deel dit bericht:

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp

Lees deze blog berichten ook :

Een ingebouwde keuken, super modern

De strakke uitstraling van deze keuken komt voort uit de naadloze integratie in de muur, gecombineerd met een kookeiland. Hierdoor oogt de keuken niet alleen

Luxe en ontspanning komen samen

“Bij ten Hove wordt je perfect begeleid om eigen smaak te vertalen naar een tijdloze badkamer.” In deze badkamer combineerden we speelse rechthoekige tegels met

Compacte eilandkeuken hout

Bij TenHove Keukens streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Hier is een kijkje in de ervaring van een recente klant met zijn nieuwe houten eiland keuken:

badkamer tegels

Trendy badkamer tegels

Bij dit project hebben we het genoegen gehad om een badkamer te mogen plaatsen met meerdere stijlen badkamer tegels. Het gebruik van betonlook en visgraat tegels was de perfecte keuze om een moderne en toch stijlvolle uitstraling te creëren.

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.