Greeploze keuken

Vanaf het moment dat we besloten om een nieuwe keuken te kopen, was het hele proces bijzonder professioneel en aangenaam. We zijn vooral onder de indruk van de toewijding en het oog voor detail van Dennis, onze keukenadviseur. Dennis heeft echt geholpen onze keuken tot een succes te maken, hij dacht met ons mee tot de kleinste details. Deze details hebben uiteindelijk onze keuken tot een hoger niveau getild.

chique blauw

Deze tijdloze greeploze keuken hebben wij mogen plaatsen in Nunspeet. De strakke lijnen geven deze keuken een stijlvolle uitstraling. Deze keuken hebben wij in een diepe blauwe kleur mogen leveren, de kleur geeft de keuken een chique maar speelse touche.

Greeploos

Kies voor keukenfronten zonder handgrepen. U slaat hiermee twee vliegen in één klap: de keuken ziet er strak en modern uit, en het scheelt ruimte. Daarnaast laat het de keuken optisch groter lijken. Dit is niet specifiek een tip om extra opbergruimte te creëren, maar het zorgt wel voor een groter uitziende keuken.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken, met greeploze keuken fronten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Deel dit bericht:

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp

Lees deze blog berichten ook :

compacte eilandkeuken hout

Bij TenHove Keukens streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Hier is een kijkje in de ervaring van een recente klant met zijn nieuwe houten eiland keuken:

badkamer tegels

Trendy badkamer tegels

Bij dit project hebben we het genoegen gehad om een badkamer te mogen plaatsen met meerdere stijlen badkamer tegels. Het gebruik van betonlook en visgraat tegels was de perfecte keuze om een moderne en toch stijlvolle uitstraling te creëren.

betonlook badkamer

Badkamer trend? Beton!

Tijd voor een nieuwe badkamer? Wat vindt u van betonlook? Lees in dit artikel waarom betonlook er niet alleen super strak, modern en minimalistisch uitziet maar ook nog eens makkelijk in onderhoud is.

Aanrechtbladen

De finishing touch van iedere keuken: het aanrechtblad. We zetten er een aantal op een rijtje en nemen u mee in de wereld van natuursteen, kunststof, keramiek en hout.

Inspiratie
magazine

Vraag hier ons gratis keuken inspiratiemagazine aan!
Vol met ideeën, tips en trends.